Make your own free website on Tripod.com

 

Väduren 21 mars - 20 april

Väduren skiljer sig gärna från mängden och är målmedveten. I grunden är han/hon okomplicerade, går rakt på sak och har förmåga att på ett öppet sätt klara av vardagens problem.

Väduren blundar för allt som inte har betydelse för det mål de är inriktade på. Deras förmåga att slå ner på väsentligheter när det gäller viktiga beslut, är både avundsvärd och bestickande.

Typisk vädur: äventyrslysten, energisk, pionjäranda, modig entusiastisk, självsäker, dynamisk, snabbtänkt, självisk, och otålig.

Lejonet 23 juli - 23 augusti

Organisation är vitalt för lejonen, som behöver ha kontroll över livet. Vid minsta uppmuntran, kommer deras organisationstalang att utsträcka sig också till andra människors liv.

Risken är att de tar över helt och hållet, eftersom de avskyr att se andra stå i rampljuset. Deras största fel är att de utgår ifrån att de alltid vet bäst.

Typiskt lejon: generös, varmhjärtad, kreativ, entusiastisk, vidsynt, expansiv, trofast, kärleksfull, dominant och nyfiken.


Skytten 23 november - 21 december

Utmaningar är ett måste om skytten skall trivas med livet. Så fort ett projekt är avslutat tar skytten itu med nästa.

Skyttens entusiasm, optimism, och livsglädje är utan motstycke, men måste kontrolleras. Skytten slutför inte alltid sina påbörjade projekt, det kan vålla en del problem.

Typisk skytt: optimistisk och frihetsälskande.